E L E C T R O N I C - لامپ خلا vaccum tube

E L E C T R O N I C

جمعه 17 خرداد 1392 :: نویسنده : mohammad ali shami

برای اطلاعات بیشتر بر روی ادامه مطلب کلیک کنید
For more information, click on Read More

لامپ خلأ (به انگلیسی: vaccum tube)، در آمریکای شمالی تیوب الکترون، یا لامپ ترمیونیک یا لامپ، وسیله‌ای است که حرکت الکترون‌ها را در محیط نزدیک به خلأ تشدید می‌کند یا تغییر می‌دهد یا سیگنال الکترونیک در حرکت الکترون‌ها بوجود می‌آورد.

لامپ‌های خلأ در پیدایش فناوری الکترونیک که باعث تجارتی شدن رادیو، تلویزیون، رادار، دستگاه‌های تقویت صوت، شبکه‌های بزرگ تلفنی، گونه‌های مدرن کامپیوترهای دیجیتالی و پردازشگرهای صنعتی شد نقش مهمی داشتند.
مزایای ترانزیستورها بر لامپ‌های خلإ 

قبل از گسترش ترانزیستورها، لامپ‌های خلإ (یا در UK لاپ‌های ترمیونیک یا فقط لامپ ها) قطعات فعال اصلی تجهیزات الکترونیک بودند. مزایای کلیدی که به ترانزیستورها اجازه جایگزینی با لامپ‌های خلإ سابق در بیشتر کاربردها را داد در زیر آمده است: اندازه کوچک تر (با وجود ادامه کوچک سازی لامپ‌های خلإ) تولید کاملاً اتوماتیک هزینه کمتر (در حجم تولید) امکان ولتاژ کاری پایین تر ( اما لامپ‌های خلإ در ولتاژهای بالاتر می‌توانند کار کنند) نداشتن دوره گرم شدن (بیشتر لامپ‌های خلإ به 10 تا 60 ثانیه زمان برای عملکرد صحیح نیاز دارند) تلفات توان کمتر (نداشتن توان گرمایی، ولتاژ اشباع خیلی پایین) قابلیت اطمینان بالاتر و سختی فیزیکی بیشتر( اگرچه لامپ‌های خلإ از نظر الکتریکی مقاوم ترند. همچنین لامپ خلإ در برابر پالس‌های الکترومغناطیسی هسته‌ای (NEMP) وتخلیه الکترو استاتیکی (ESD) مقاوم ترند عمر خیلی بیشتر (قطب منفی لامپ خلإ سرانجام ازبین می‌رود و خلإ آن می‌تواند آلوده بشود) فراهم آوردن دستگاه‌های مکمل (امکان ساختن مدارات مکمل متقارن: لامپ خلإ قطبی معادل نوع مثبت BJTها و نوع مثبت FETها در دسترس نیست) قابلیت کنترل جریان بالا (ترانزیستورهای قدرت بریای کنترل صدها آمپر در دسترسند، لامپ‌های خلإ برای کنترل حتی یک آمپر بسیار بزرگ و هزینه برند) میکروفونیک بسیار کمتر (لرزش می‌تواند با خصوصیات لامپ خلإ تلفیق شود، به هر حال این ممکن است در صدای تقویت کننده‌های گیتار شرکت کند)
یک نمونه لامپ خلاء

رانزیستور از سوی بسیاری بعنوان یکی از بزرگترین اختراعات در تاریخ نوین مطرح شده است، در رتبه بندی از لحاظ اهمیت در کنار ماشین چاپ، خودرو و ارتباطات الکترونیکی و الکتریکی قرار دارد. ترانزیستور عنصر فعال کلیدی در الکترونیک مدرن است. اهمیت ترانزیستور در جامعه امروز متکی به قابلیت آن برای تولید انبوه که از یک فرآیند (ساخت) کاملاً اتماتیک که قیمت تمام شده هر ترانزیستور در آن بسیار ناچیز است استفاده می‌کند. اگرچه ملیون‌ها ترانزیستور هنوز تکی (به صورت جداگانه) استفاده می‌شوند ولی اکثریت آنها به صورت مدار مجتمع (اغلب به صورت مختصر IC و همچنین میکرو چیپ یا به صورت ساده چیپ نامیده می‌شوند) همراه با دیودها، مقاومت ها، خازن‌ها و دیگر قطعات الکترونیکی برای ساخت یک مدار کامل الکترونیک ساخته می‌شوند.یک گیت منطقی حاوی حدود بیست ترانزیستور است در مقابل یک ریزپردازنده پیشرفته سال 2006 که می‌تواند از بیش از 7/1 ملیون ترانزیستور استفاده کند (ماسفت ها)[1]. قیمت کم، انعطاف پذیری و اطمینان از ترانزیستور یک قطعه همه کاره برای وظایف غیرمکانیکی مثل محاسبه دیجیتال ساخته است. مدارات ترانزیستوری به خوبی جایگزین دستگاه‌های کنترل ادوات و ماشین‌ها شده اند. استفاده از یک میکروکنترلر استاندارد و نوشتن یک برنامه رایانه‌ای که عمل کنترل را انجام می‌دهد اغلب ارزان تر و موثرتر از طراحی معادل مکانیکی آن می‌باشد. بعلت قیمت کم ترانزیستورها و ازاینرو رایانه‌ها گرایشی برای دیجیتال کردن اطلاعات وجود دارد. با رایانه‌های دیجیتالی که توانایی جستوجوی سریع، دسته بندی و پردازش اطلاعات دیجیتال را ارائه می‌کنند، تلاش بیشتری برای دیجیتال کردن اطلاعات شده است.در نتیجه امروزه داده‌های رسانه ای بیشتری به دیجیتال تبدیل می‌شوند، در پایان توسط رایانه تبدیل شده و به صورت آنالوگ در اختیار قرار می‌گیرد. تلوزیون، رادیو و روزتامه‌ها چیزهایی هستند که تحت تاثیر این انقلاب دیجیتال واقع شده اند.

و اما تاریخچه   
اولین سه حق ثبت اختراع ترانزیستور اثرمیدان در سال 1928 در آلمان توسط فیزک دانی به نامJulius Edgar Lilienfeld ثبت شد، اما او هیچ مقاله‌ای در باره قطعه اش چاپ نکرد و این سه ثبت اختراع از طرف صنعت نادیده گرفته شد. در سال 1934 فیزیکدان آلمانی دکتر Oskar Heil ترانزیستور اثر میدان دیگری را به ثبت رساند. هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که این قطعه ساخته شده است، اما بعداً کارهایی در دهه 1990 نشان داد که یکی از طرح‌های Lilienfeld کار کرده و گین قابل توجه‌ای داده است. اوراق قانونی از آزمایشگاه‌های ثبت اختراع بل نشان می‌دهد که Shockley و Pearson یک نسخه قابل استفاده از اختراع Lilienfeld ساخته اند، در حالی که آنها هیچگاه این را در تحقیقات و مقالات خود ذکر نکردند. ترانزیستورهای دیگر، R. G. Arns در 23 دسامبر 1947 Wiliam Shockley, John Bardan و Walter Brattain موفق به ساخت اولین ترانزیستور اتصال نقطه‌ای در آزمایشگاه بل شدند. این کار با تلاش‌های زمان جنگ برای تولید دیودهای مخلوط کننده ژرمانیم خالص "کریستال" ادامه یافت، این دیودها در واحدهای رادار بعنوان عنصر میکسر فرکانس در گیرنده‌های میکروموج استفاده می‌شد. یک پروژه موازی دیودهای ژرمانیم در دانشگاه Purdue موفق شد کریستال‌های نیمه هادی ژرمانیم را با کیفیت خوب که در آزمایشگاه‌های بل استفاده می‌شد را تولید کند.[2] سرعت سوئیچ تکنولوژی لامپی اولیه برای این کار کافی نبود، همین تیم Bell را سوق داد تا از دیودهای حالت جامد به جای آن استفاده کنند. آنها با دانشی که در دست داشتند شروع به طراحی سه قطبی نیمه هادی کردند، اما دریافتند که کار ساده‌ای نیست. Bardeen سرانجام یک شاخه جدید فیزیک سطحی را برای محاسبه رفتار عجیبی که دیده بودند ایجاد کرد و سرانجام Brattain و Bardeen موفق به ساخت یک قطعه کاری شدند. آزمایشگاه‌های تلفن بل به یک اسم کلی برای اختراع جدید نیاز داشتند: "سه قطبی نیمه هادی"، "سه قطبی جامد"، "سه قطبی اجزاء سطحی"، "سه قطبی کریستال" و "لاتاتورن" که همه مطرح شده بودند، اما "ترانزیستور" که توسط John R. Pierce ابداع شده بود، برنده یک قرعه کشی داخلی شد. اساس وبنیاد این اسم در یاداشت فنی بعدی شرکت رای گیری شد: ترانزیستور، این یک ترکیب مختصر از کلمات "ترانسکانداکتانس" یا "انتقال" و "مقاومت متغیر" است. این قطعه منطقاً متعلق به خانواده مقاومت متغیر می‌باشد و یک امپدانس انتقال یا گین دارد بنابراین این اسم یک ترکیب توصیفی است. -آزمایشگاه‌های تلفن بل- یاداشت فنی(28 می 1948) Pierce این نام را قدری متفاوت تفسیر کرد: دلیلی که من این نام را انتخاب کردم این بود که من فکر کردم این قطعه چکار می‌کند، در آن زمان تصور می‌شد که این قطعه مثل دو لامپ خلإ است. لامپ‌های خلإ هدایت انتقالی دارند بنابراین ترانزیستور مقاومت انتقالی دارد. و این اسم می بایست متناسب با نام دیگر قطعات مثل وریستور، ترمیستور باشد. و من اسم ترانزیستور را پیشنهاد کردم. PBC Show مصاحبه با john R. Pierce بل فوراً ترانزیستور تک اتصالی را جزء تولیدات انحصاری شرکت Western Electric، شهر Allentown در ایالت Pennsylvania قرار داد. نخستین ترانزیستورهای گیرنده‌های رادیو AM در معرض نمایش قرار گرفتند، اما در واقع فقط در سطح آزمایشگاهی بودند.بهرحال در سال 1950 Shockley یک نوع کاملاً متفاوت ترانزیستور را ارائه داد که به ترانزیستور اتصال دوقطبی معروف شد. اگرچه اصول کاری این قطعه با ترانزیستور تک اتصالی کاملاً فرق می‌کند، قطعه‌ای است که امروزه به عنوان ترانزیستور شناخته می‌شود. پروانه تولید این قطعه نیز به تعدادی از شرکت‌های الکترونیک شامل Texas Instrument که تعداد محدودی رادیو ترانزیستوری بعنوان ابزار فروش تولید می‌کرد داده شد. ترانزیستورهای اولیه از نظر شیمیایی ناپایدار بودند و فقط برای کاربردهای فرکانس و توان پایین مناسب بودند، اما همینکه طراحی ترانزیستور توسعه یافت این مشکلات نیز کم کم رفع شدند. اگرچه اغلب نادرست به Sony نسبت داده می‌شود، ولی اولین رادیو ترانزیستوری تجاری Regency TR-1 بود که توسط Regency Division از I.D.E.A (گروه مهنسی توصعه صنعتی) شهر Indianapolis ایالت Indiana ساخته شده و در 18 اکتبر 1954 اعلام شد. آین رادیو در نوامبر 1954 به قیمت 95/49 دلار(معادل با 361 دلار در سال 2005) به فروش گذاشته شد و تعداد 150000 از آن به فروش رفت. این رادیو از 4 ترانزیستور استفاده می‌کرد وبا یک باتری 5/22 ولتی راه اندازی می‌شد. هنگامیکه Masaru Ibuka، موسس شرکت ژاپنی سونی از آمریکا دیدن می‌کرد آزمایشگاه‌های بل ارائه مجوز ساخت شامل ریز دستوراتی مبنی بر چگونگی ساخت ترانزیستور را اعلام کرده بودند. Ibuka مجوز خرید 50000 دلاری پروانه تولید را از وزیر دارایی ژاپن گرفت و در سال 1955 رادیوی جیبی خود را تحت مارک سونی معرفی کرد. (کلمه جیبی اشاره دارد به مطلب بدنامی سونی وقتیکه فروشنده آنها پیراهن مخصوصی با جیب‌های بزرگ داشت). این محصول بزودی با طرح‌های بلند پروازانه ادامه پیدا کرد، اما آنها بعنوان آغاز رشد شرکت سونی از طرف عموم مورد توجه قرار می‌گرفتند تا سونی به یک قدرت تولیدی تبدیل شد. بعد از دو دهه ترانزیستورها بتدریج جای لامپ‌های خلإ را در بسیاری از کاربردها گرفتند و بعدها امکان تولید دستگاه‌های جدیدی از قبیل مدارات مجتمع و رایانه‌های شخصی را فراهم آوردند. از Shockley, Bardeen و Brattian بخاطر تحقیقاتشان در مورد نیمه هادی‌ها وکشف اثر ترانزیستر با جایزه نوبل فیزیک قدردانی شد. Bardeen می‌رفت که دومین جایزه نوبل فیزیک را دریافت کند، یکی از دو نفری که بیش از یک جایزه از یک متد می‌گرفت. اولین ترانزیستور Gallium-Arsenide Schottky-gate توسط Carver Mead ساخته و در سال 1966 گزارش داده شد.

این عکس اولین نمونه ترانزستور ساخته شده

انواع ترانزیستورها
دو دسته مهم از ترانزیستورها BJT (ترانزیستور دوقطبی پیوندی) (Bypolar Junction Transistors) و FET (ترانزیستور اثر میدان) (Field Effect Transistors) هستند. ترانزیستورهای اثزمیدان یا FETها نیز خود به دو دستهٔ ترانزیستور اثر میدان پیوندی(JFET) و MOSFET‌ها (Metal Oxide SemiConductor Field Effect Transistor) تقسیم می‌شوند.

english

Vacuum Tube (English: vaccum tube), electron tube in North America, or Trmyvnyk lamp or lamps, means that the electrons move in a near vacuum or electronic signal enhances or changes in the motion of electrons creates.

Vacuum tubes in the development of electronic technology that makes commercial radio, television, radar, sound reinforcement systems, large telephone networks, modern types of digital computers and processors industry had an important role.
Advantages of transistors over vacuum tubes

Before the development of transistors, vacuum tubes (or in the UK or just Laphay Trmyvnyk lamps), the principal active components of electronic equipment. The key advantages of vacuum tubes to transistors to replace the former in most applications is as follows: smaller size (despite the continued miniaturization of vacuum tubes) fully automated production cost less (in volume production) to a lower voltage (but vacuum tubes can work at higher voltages) having a warming period (rather than vacuum tubes for 10 to 60 seconds are required for proper operation) with lower power dissipation (heat can not, very low saturation voltage) higher reliability and greater physical difficulty ( Although the electrical vacuum tubes are more resistant. vacuum tube as well as the nuclear electromagnetic pulse (NEMP) electrostatic discharge (ESD) resistance than life very much (negative pole of the vacuum tube and the vacuum is removed, it can be contaminated) instruments provide complementary (possibility to build circuits, complementary symmetry: Vacuum Tube polarization of positive BJT and positive FET are not available) The ability to control high current (power transistors Beria control hundreds of amperes available, vacuum tubes to control a single amp great cost and suffering) Mykrvfvnyk much less (vibration characteristics can be integrated vacuum tube, however this may take part in the sound of guitar amplifiers)
A sample tubes

Ranzystvr by many as one of the greatest inventions in modern history has been the ranking of the importance of the printing press, the automobile, electronic and electrical connections are located. The key active ingredient in modern electronics is the transistor. Important for mass production of transistors in today's society depends on its ability to process (build) the cost per transistor is fully Atmatyk it uses is negligible. Although millions still single transistor (individually), but most of them are used in integrated circuits (often abbreviated IC chip, and microchip or simply called), along with diodes, resistors, capacitors and other electronic components making a complete circuit electronics are made. containing about twenty transistors in a logic gate is in front of a modern microprocessor, the 2006, which can be more than 7/1 million transistors using (MOSFET's) [1]. Low cost, flexibility and reliability of the transistor, a versatile piece for non-mechanical functions such as digital computation is made. Transistor circuits, devices and machines control systems are a good alternative. Use a standard microcontroller and write a computer program that performs a control function than to design an equivalent mechanical is often cheaper and more effective. Because of low cost computers, transistors, and hence there is a tendency for the digitization of information. With digital computers the ability to quickly search, categorize and process digital data, they are more of an effort to digitize the data. Nowadays, consequently, more media data are converted to digital, and converted by computer into analog form at the end are available. TV, radio and Rvztamhha are things that have been affected by the digital revolution.

The History
First three patented in 1928 in Germany by physical transistor Asrmydan know Julius Edgar Lilienfeld was called, but he did not publish any articles about his piece and the three patents were ignored by the industry. In 1934, German physicist doctor Oskar Heil patented another field-effect transistor. Other transistors, R. G. Arns on 23 December 1947 Wiliam Shockley, John Bardan and Walter Brattain succeeded in creating the first transistor at Bell Labs was the connection point. This wartime efforts to produce pure germanium diodes mixed "crystal" continued the diode in radar units as a frequency mixer element in microwave receivers were used. Germanium diodes in a parallel project at Purdue University succeeded semiconductor germanium crystals with good quality were used in Bell Labs to produce. [2] It was not enough to quickly switch the primary tube technology, the Bell led the team to the Instead, they use solid state diodes. Starting with the knowledge that they were in a tripolar semiconductor design, but found not a simple task. Bardeen Finally, a new branch of surface physics to account for the strange behavior Brattain and Bardeen had developed and eventually were able to build a piece of work. Bell Telephone Laboratories invented a new generic name is needed: "Three polar semiconductors," "tripolar solid", "three polar components of surface", "three polar crystals" and "Latatvrn" that were raised, but " Transistor "by John R. Pierce was invented, it was built to win a lottery. Vbnyad by the name of the company voting next technical note: the transistor, a mild combination of the words "Transkandaktans" or "transfer" and "variable resistance" is. This piece is logically belongs to a family of variable resistance or transfer impedance, gain, so the name is a descriptive composition. - Bell Telephone Laboratories - Technical Note (28 May 1948) Pierce The name is somewhat different interpretation: the reason I chose this name was that I thought this piece would do at that time was thought that this piece as both the vacuum tube. Vacuum tubes are guided conductive transfer resistance so it is transistor. The name must fit with other components such as Vrystvr, is a thermistor. I had suggested the name of the transistor. PBC Show interview with john R. Pierce immediately but the connection of a single transistor outputs sole Western Electric, Allentown city located in the state of Pennsylvania. The first transistor AM radio receivers were on display, but it was only in the laboratory. However in 1950 Shockley Transistor offered a completely different type of bipolar junction transistor, which became known. Although this piece of work with a single connection transistor is completely different band that is known today as the transistor. Production licenses to a number of electronics companies including Texas Instrument track that was produced a few transistor radios as a sales tool. The first transistors were chemically unstable and is only suitable for low frequency applications and power, but soon developed the transistor design problems were gradually overcome. Even though often incorrectly attributed to Sony, but the first commercial transistor radio Regency TR-1 was the Regency Division of IDEA (Industrial de-veloped Group Mhnsy) Indiana State Indianapolis city built on 18 October 1954 was announced. The radio in November 1954 the price of 95/49 USD (equivalent to $ 361 in 2005) was sold and it sold 150,000. It was used with a battery-powered transistor radio 4 5/22 V was launched. When Masaru Ibuka, founders of Sony Corporation of America, was visiting Japan at Bell Labs, including detailed instructions regarding the building permit for the construction of a transistors have been announced. Ibuka license buy a license from the Japanese Finance Minister was $ 50,000 in 1955 under the brand Sony introduced its pocket radio. (The word refers to reading pocket stigma Sony dealer when they found the shirt special with big pockets). It soon became more ambitious plans, but they are generally regarded as the beginning of Sony Corporation and Sony would become a manufacturing power. After two decades of transistors instead of vacuum tubes in many applications and they gradually became possible to produce new devices such as integrated circuits and personal computers have created. The Shockley, Bardeen and Brattian for research on semiconductors Vkshf Tranzystr of the Nobel Prize in Physics was appreciated. Bardeen's second Nobel Prize in Physics was to receive one of two people who took more than one prize of a method. First Gallium-Arsenide Schottky-gate transistor built in 1966, it was reported by Carver Mead.

This photo made the first Tranzstvrha

Of transistors
The two major categories of transistor BJT (bipolar transistors link) (Bypolar Junction Transistors) and FET (field effect transistor) (Field Effect Transistors) are. Aszmydan transistors and field-effect transistor FET addition to the two groups

نوع مطلب : علم الکترونیک، 
برچسب ها : لامپ خلا، vaccum tube، تاریخچه ترانزیستور، تاریچ الکتزونیک، مدازات تاریخی الکترونیک،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 20 فروردین 1397 11:09 ب.ظ
A practical recommendation is maybe not stop the deep end with marketing and advertising until a couple of months have actually passed away
as your initial launch.
چهارشنبه 15 فروردین 1397 06:59 ب.ظ
Rationales describing why one should never let humiliation be a determining factor of
anything in virtually any part of their life.
سه شنبه 14 فروردین 1397 06:57 ب.ظ
Have been taking little over a month.
سه شنبه 14 فروردین 1397 02:18 ب.ظ
Well, I can't say that residing things are better than non-living things.
سه شنبه 14 فروردین 1397 01:03 ب.ظ
I enjoy consume wings and ribs as you're watching soccer.

In reality, i possibly could effortlessly neglect
the football!
سه شنبه 14 فروردین 1397 11:11 ق.ظ
They have happened forever in captivity, and a lot of them involve strange behavior that have never been noticed in the wild.
سه شنبه 14 فروردین 1397 04:46 ق.ظ
Have been taking little over a month.
دوشنبه 13 فروردین 1397 11:20 ب.ظ
It additionally reduced fatigue and a sense of weariness.
Drops, or dangles as they're generally identified, are often thought-about a formal occasion earring.
دوشنبه 13 فروردین 1397 03:32 ب.ظ
When you plan on selling your polymer clay jewellery,
you might wish to start serious about how you
propose on packaging your jewelry.
دوشنبه 13 فروردین 1397 01:37 ب.ظ
All the Aviv silver Jewelry pieces have an element of
individuality and exclusivity in them with an ethnic really feel and unique
and bohemian look.
دوشنبه 13 فروردین 1397 12:48 ب.ظ
Have been taking little over a month.
دوشنبه 13 فروردین 1397 11:29 ق.ظ
To this day, google, whom in fact have , use the information on blogs to fill out the gaps inside their google indexes.
دوشنبه 13 فروردین 1397 08:19 ق.ظ
Simply take the social media test once you post your following
publishing. Would you stop and read it?
دوشنبه 13 فروردین 1397 05:24 ق.ظ
In addition to his navy exploits, Cellini was also an achieved musician, and allegedly performed
flute in a Papal orchestra.
دوشنبه 13 فروردین 1397 02:14 ق.ظ
Have actually been taking little over a month.
شنبه 4 فروردین 1397 10:11 ب.ظ

Appreciate it, A lot of advice.

buying cialis on internet non 5 mg cialis generici low dose cialis blood pressure click here take cialis cialis 100mg suppliers we use it cialis online store rx cialis para comprar cialis super acti tadalafil 10 mg cialis canada on line
پنجشنبه 2 فروردین 1397 05:17 ب.ظ

You have made your stand extremely effectively!.
cialis for sale south africa what is cialis chinese cialis 50 mg are there generic cialis we choice cialis uk when will generic cialis be available free generic cialis try it no rx cialis cialis en mexico precio tadalafil 5mg
یکشنبه 26 شهریور 1396 09:22 ب.ظ
Hi there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if
that would be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward
to new posts.
شنبه 18 شهریور 1396 08:23 ب.ظ
Hey there just wanted to give you a quick heads up and
let you know a few of the pictures aren't loading correctly.
I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show
the same outcome.
شنبه 18 شهریور 1396 05:04 ق.ظ
If you are going for best contents like me, only visit this web page everyday as it
offers quality contents, thanks
شنبه 18 شهریور 1396 03:46 ق.ظ
Attractive section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access
consistently quickly.
دوشنبه 13 شهریور 1396 02:37 ق.ظ
Hi there! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article
or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit
from each other. If you might be interested feel free to send me an email.
I look forward to hearing from you! Excellent blog by the
way!
شنبه 17 تیر 1396 07:24 ق.ظ
Having read this I thought it was very enlightening.
I appreciate you spending some time and energy
to put this informative article together. I once again find myself spending a significant amount
of time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile!
یکشنبه 4 تیر 1396 11:10 ب.ظ
Hi my loved one! I wish to say that this article
is amazing, nice written and come with almost all significant infos.
I'd like to see extra posts like this.
جمعه 22 اردیبهشت 1396 10:48 ق.ظ
Saved as a favorite, I really like your site!
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 06:37 ب.ظ
This post offers clear idea in favor of the new people of blogging, that genuinely how to do blogging.
شنبه 2 اردیبهشت 1396 11:19 ق.ظ
Undeniably believe that that you said. Your favourite justification seemed to be on the net the easiest
thing to have in mind of. I say to you, I certainly get
annoyed at the same time as other people think about issues that they just don't understand about.
You controlled to hit the nail upon the highest
as smartly as outlined out the entire thing with no need
side-effects , folks can take a signal. Will likely
be back to get more. Thanks
جمعه 25 فروردین 1396 04:47 ق.ظ
Your means of explaining all in this piece of writing is in fact nice, all can without difficulty be aware of it, Thanks a lot.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 05:50 ب.ظ
Asking questions are actually nice thing if you are not
understanding anything entirely, except this paragraph offers
pleasant understanding even.
پنجشنبه 17 فروردین 1396 01:19 ب.ظ
Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get
my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success.
If you know of any please share. Appreciate it!

نمایش نظرات 1 تا 30
درباره وبلاگ

جدید ترین رویدادهای جامعه الکترونیک
مدارات رایگاه الکترونیکی
فروش پروگرامر AVRاز طریق USB
مقالات الکترونیک و روباتیک

مدیر وبلاگ : mohammad ali shami
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools