E L E C T R O N I C - مدار هشدار دهنده گاز باسنسور TGS-813

E L E C T R O N I C

اگر بخواهید مدار خود را بر روی برد بورد پیاده سازی کنید.متوجه خواهید شد که پایه های این سنسور از سوراخ های موجود در برد بورد خیلی بزرگتر است.این سنسور 6 پایه دارد.6 عدد تکه سیم مسی را که هر کدام در حدود 1 تا 2 سانتی متر هستند به این پا یه ها لحیم کنید.برای بهتر لحیم شدن این سیم های مسی به پای های سنسور از روغن لحیم استفاده کنید. پس از مرحله لحیم کردن، این سنسور را به گونه ای بر روی برد بورد قرار دهید که این پایه ها با یکدیگر ارتباط پیدا نکند.
برای پیدا کرد شماره پایه ها ی سنسور وارد قسمت سنسور گاز در انتهای همین مطلب بشوید.

مطابق نقشه پایه های 1و3 را به یکدیگر وصل کنید.ار این اتصال به مثبت 5 ولت از منبع تغذیه وصل کنید.پایه 5 از این سنسور را زمین کنید.،و پایه 2 را به مثبت 5 ولت از منبع تغذیعه متصل نمایید.

پایه های 4و6 این سنسور را به یکدیگر وصل کنید.از این اتصال مشترک به سر وسط پتانسیومتر 50 کیلو اهم متصل نمایید.یک سر کناری این پتانسیومتر را با یک مقاومت یک کیلو اهم به منفی یا زمین منبع تغذیه متصل نمایید.سر دیگر یان پتانسیومتر را با یک مقاومت 4.7 کیلو اهم به پایه 3 آیسی CA3130 یا CA3140 که ورودی مثبت است.،متصل نمایید.آیسی CA3130 شود.این آیسی حاوی آپ امپ جهت مقایسه ولتاژ های ورودی است.

حال سر وسط پتانسیو متر 10 کیلو اهم را همانطور که در نقشه نیز مشخص است.،به ورودی منفی آیسی CA3130 که پایه 2 آیسی است.،متصل نمایید.یکی از پایه های کناری این پتانسیومتر را با یک مقاومت 2.2 کیلو اهم به زمین و پایه دیگر این پتانسیومتر را با یک مقاومت 2.2 کیلو اهم به مثبت 5 ولت متصل نمایید.

تغذیه زمین این آیسی را که پایه 4 است.،به زمین متصل کرده و تغذیه مثبت آنرا که پایه 7 می باشد را بر روی برد بورد یا بورد سوراخدار مسی به مثبت منبع تغذیه متصل نمایید.بین ورودی های مثبت و زمین این مدار یک عدد خازن 100 نانو فاراد قرار دهید.همانطور که می دانید.،در این خازنها جهت مهم نیست.

از پایه خروجی 6 با دیود 1N4148 به پایه 3 که ورودی مثبت می باشد.متصل نمایید.نحوه اتصال این دیود به گونه ای است که پایه مثبت یا آند آن در پایه 6 و پایه منفی یا کاتد آن در پایه 3 باشد.

از پایه خروجی با یک مقاومت 220 اهم به بیس ترانزیستور BC107 متصل نمایید.امیتر این ترانزیستور را زمین کنید.از کلکتور ترانزیستور به یک مقاومت 10 کیلو اهم به مثبت ولتاژ متصل کنید.از اشتراک کلکتور با این مقاومت با یک مقاومت 220 اهم به کاتد یا منفی LED متصل کنید.،و آند یا مثبت LED را به صورت مستقیم به ,ولتاژ‌5 ولت متصل نمایید.

سنسور گاز

برای دریافت اطلاعات مربوط به سنسور گاز اینجا را کلیک کنید.به شکل واقعی این سنسور در شکل زیر توجه کنید.برای دیدن این اطلاعات می بایست فایل Acrobat reader در کامپیوترتان موجود باشد

نوع مطلب : مدارهای الکترونیکی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 4 تیر 1396 07:01 ق.ظ
Hello there, You've performed an excellent job. I'll certainly digg it and in my opinion recommend to my friends.

I am sure they'll be benefited from this web site.
چهارشنبه 3 خرداد 1396 01:19 ق.ظ
I every time spent my half an hour to read
this web site's articles everyday along with a cup of coffee.
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 09:00 ب.ظ
Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar
one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback?
If so how do you reduce it, any plugin or anything you
can suggest? I get so much lately it's driving me insane so any assistance is very much appreciated.
سه شنبه 29 فروردین 1396 08:46 ق.ظ
Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting
a new project in a community in the same niche.

Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:48 ب.ظ
Attractive component to content. I simply stumbled
upon your website and in accession capital to claim that I get actually enjoyed
account your weblog posts. Anyway I will be subscribing to your augment or even I achievement you get right of entry to consistently quickly.

جدید ترین رویدادهای جامعه الکترونیک
مدارات رایگاه الکترونیکی
فروش پروگرامر AVRاز طریق USB
مقالات الکترونیک و روباتیک

مدیر وبلاگ : mohammad ali shami
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
« ارسال برای دوستان »
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:

Powered by ParsTools